Bursluluk Sınavı Velilerimizin Dikkatine

31.05.2023 113

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI

Sayin Velilerimiz

Bursluluk sınavı 5, 6, 7, 8 sınıflara yönelik olarak 3 Eylül 2023 tarihinde Türkiye saati ile saat 10.00’da yapılacaktır.

Sınav başvurusu 29 Mayıs 2023 - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında okulumuza yapılacaktır.

Basvuru için EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise aynı zamanda eşinin, bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2022 yılına ait 12 aylık toplam gelirlerini (çalıştığı ve çalışmadığı aylar ile birlikte) gösteren belge ile birlikte okul müdürlüğüne teslim edilecektir.

Basvuru yapılabilmesi için Ailenin 2022 senesi yıllık tüm gelirlerinin toplamından fert başına düşen toplam miktarın 46.000,00 (kırkaltıbin) TL’yi geçmemesi gerekir.

Basvuru yapacak kişiler tarim ve hayvancılıkla ugrasiyorsa 2022 yılı gelirlerini (kendisi ve eşi adına) İlçe Tarım Müdürlüğünden çıkartarak okulumuza gelip EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname okulda Veli tarafından doldurulacaktır. EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname okuldan verilecek ve Veli tarafından okulda doldurulacaktır.

Basvuru yapacakların Ailenize ait 2022 yili Gelir belgenizi ilgili kurum ve kuruluştan çıkartarak EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyannameyi doldurmak icin okula gelmeniz gerekmektedir.