Ulaş Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların gelecekte gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak...

Başarılar: 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 5 ÖĞRENCİMİZ SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA YERLEŞMİŞTİR.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (346) 781 23 30

WEB - https://ulascumhuriyetoo.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet mah. Atatürk cad. no60 58380 Ulaş/SİVAS

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi.

Adres - Hürriyet mah. Atatürk cad. no60 58380 Ulaş/SİVAS

Ulaşım İlçemiz Sivas iline 39 km. uzaklıktadır. Her saat ilçe ve köy terminalinden araba bulunabilir. Ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. İl merkezine uzaklık 39 km´dir, Varış Süresi Ortalama 30 dakikadır.